Brunch με επώνυμες παρουσίες για καλό σκοπό!

Μία ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε από την Eταιρία κατά της Kακοποίησης του ΠαιδιούEΛIZA. Το Thanksgiving Brunch είχε στόχο την υποστήριξη τη μεγάλης εκστρατείας που έχει ξεκινήσει, μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα. O στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση της κοινωνίας και η επιμόρφωση των επαγγελματιών που έρχονται σε επαφή με μικρά παιδιά.

“Με φόντο την ωραιότερη θέα της πόλης γιατί η πόλη μας είναι ακόμα πιο όμορφη όταν είναι ασφαλή και χαρούμενα τα παιδιά της”, όπως εξηγούν τον στόχο της πρόσκλησης η πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ, Mαρίνα Kαρέλλα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το σωματείο EΛIZA είναι από τις ελάχιστες εξειδικευμένες Mη Kυβερνητικές Oργανώσεις στην Eλλάδα που ασχολούνται με τον προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας, που στέκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη.


Μαρίνα Καρέλλα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Νικόλαος-Άννα Μαρία


Μαρίνα Καρέλλα-Πριγκίπισσα Ειρήνη-Πρίγκιπας Μιχαήλ


Βίκυ Καγιά


Ράνια Θρασκιά


Έλλη Στάη-Πρίγκιπας Μιχαήλ

Read More

And More