Δέσποινα Καμπούρη: Η βοήθεια από τη μαμά της στη δεύτερη εγκυμοσύνη και το δώρο της Έλενας!

Λίγο πριν υποδεχτεί το δεύτερο μωράκι της είναι η Δέσποινα Καμπούρη και η ανυπομονησία της μεγαλώνει. Η γνωστή δημοσιογράφος θα αποκτήσει γιο αυτή τη φορά και έχει δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης την αγαπημένη της μαμά, Χριστίνα.

Η αδυναμία που έχει η Δέσποινα στη μαμά της είναι μεγάλη και φαίνεται πως την μοιράζεται και με την κόρη της Έλενα. Η μικρή της Ποκαχόντας χάρισε μάλιστα ένα πολύ γλυκό δώρο στη γιαγιά της την οποία αποκαλεί “Νίνα”.

Η ευτυχισμένη μανούλα δικαιολόγησε το υποκοριστικό που έδωσε η Έλενα στη γιαγιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το “χώρο”.

Η Δέσποινα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες της οικογένειας. Αναφερόμενη και στη δική της γιαγιά, την Γαλάτεια. “Έχουμε σχεδόν την ίδια νοοτροπία και οι τέσσερις. Δεν αποκλίνουν σε μεγάλο βαθμό τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Θα ήθελα να πάρει τη δοτικότητα και την ευαισθησία της μαμάς μου, τη συμπόνια και την ψυχραιμία που επιδεικνύει η Αλίκη στα δύσκολα και τις φοβερές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το ποια χαρακτηριστικά θέλει να πάρει η Έλενα από την καθεμιά τους.

Read More

And More