Δέσποινα Καμπούρη: Οι άνθρωποι που κάνουν τη ζωή της πιο όμορφη

Για μία μητέρα, η μεγαλύτερη ευτυχία είναι τα παιδιά της. Το ίδιο ισχύει και για την Δέσποινα Καμπούρη που έχει αποκτήσει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη δύο πανέμορφες κόρες. Δεν είναι όμως μόνο η οικογένεια της δημοσιογράφου που την κάνει να χαμογελά και να νιώθει τυχερή αλλά και οι κολλητοί της φίλοι. Η παρέα που έχει επιλέξει στη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια και την κάνει πιο όμορφη.

Η Δέσποινα Καμπούρη μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους κολλητούς της με τους οποίους βρέθηκε ξανά, το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή τα γενέθλια του Μάνου Μαγιάτη. Όλοι μαζί γιόρτασαν μία από τις πιο σημαντικές μέρες του φίλου τους σε ένα party υπερπαραγωγή!

Πέρα από τις στιγμές ξεφαντώματος όμως η βραδιά είχε και πολλές στιγμές συγκίνησης. Η Δέσποινα Καμπούρη υπογράμμισε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι για τη ζωή της ενώ όλο το βράδυ δε σταμάτησε να τους απαθανατίζει σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Την Έλλη Κοκκίνου και το Παύλο Σταματόπουλο να τραγουδούν, τον Μάνο Μαγιάτη να χορεύει με το κορίτσι του, Νίκη Λεμονή, την Όλγα Λαφαζάνη και την Χριστίνα Κόμπου να κάνουν ντουέτο με τον Πασχάλη.

Read More

And More