Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα κληρονόμησε ένα από τα ταλέντα της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει γίνει πια ολόκληρη δεσποινίδα. Η 12χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, που έχει τα γενέθλιά της σε ένα μήνα ακριβώς, μεγάλωσε και έχει αρχίσει ήδη να αποκτά το δικό της στιλ. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην έχει σε πολλά πράγματα σαν πρότυπο τη μαμά της. Άλλωστε είναι και η καλύτερή της φίλη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις έχει απαθανατίσει σε κοινές δραστηριότητες και σε χαλαρές εξόδους. Η ομοιότητά τους στην εξωτερική εμφάνισή είναι κάτι που μπορείς να εντοπίσεις συναντώντας τες.

Η Δέσποινα είναι η κλασική μαμά που κρατάει πάντα την κόρη της από το χέρι. Η κλασική μαμά που καμαρώνει για τις “επιτυχίες” της μικρής της. Μία από αυτές είναι και το ταλέντο τςη στη ζαχαροπλαστική.

Η κόρη της τραγουδίστριας έφτιαξε ένα γλυκό για το νονό της Κώστα Καπετανίδη και εκείνη ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram. Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα λατρεύει τη μαγειρική και ειδικά να φτιάχνει γλυκά και η μικρή μάλλον κληρονόμησε ένα από τα ταλέντα της.

Made it for her godfather! @melina8feb

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More