Δέσποινα Βανδή: Το “βασίλειό” της είναι η κουζίνα του σπιτιού της!

Η Δέσποινα Βανδή έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στο τραγούδι την οποία συνδύασε όλα αυτά τα χρόνια με σημαντικές τηλεοπτικές συμμετοχές. Από την guest εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Δυο ξένοι”, την παρουσίαση της ελληνικής βραδιάς της Eurovision και του Madwalk μέχρι την παρουσία της ως κριτής σε talent show του Αντ1. Για συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν στο “The Voice of Greece” και φέτος στο Rising Star.

Μέσα σε όλα αυτά φέτος προστίθεται και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο θρυλικό μιούζικαλ “Mamma Mia”. Η Δέσποινα έχει καταφέρει να κερδίσει το προσωπικό της στοίχημα και οι κόποι της δείχνουν να άξιζαν τον κόπο αφού έχει γνωρίσει μεγάλη απόδοχή από το κοινό και μέσα από το θεατρικό σανίδι.

“Τρέχω και δεν τα προλαβαίνω όλα. Είναι μια περίοδος, που δεν θυμάμαι ξανά στη ζωή μου να έχουν δουλέψει τόσο πολύ. Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και έχω ζητήσει συμπαράσταση και κατανόηση από τα παιδιά μου σε όλο αυτό. Ως τώρα είχαν συνηθίσει μια μαμά που ήταν συνεχώς από πάνω και για λίγους μήνες τους ζήτησαν να κάνουν λίγη υπομονή”,είχε πει η Δέσποινα στο TLIFE λίγο πριν τη νέα χρονιά.


Πλέον τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και η ίδια καταφέρνει να βρει μερικές στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής. Και φυσικά να μπει και στην κουζίνα της που είναι το “βασίλειό” της.

Επιτέλους μια μέρα χαλαρη στο σπιτι!Σπανακοπιτα!Αλλη γεύση όταν ανοίγεις το φύλλο μόνη σου! #family #home #cooking

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Την Πρωτοχρονιά υποδέχτηκε όλους τους φίλους της σε ένα εντυπωσιακό Ρεβεγιόν που ετοίμασε με τα χεράκια της. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι είναι η καλύτερη οικοδέσποινα και μαγειρεύει καταπληκτικά. Η σπεσιαλιτέ της είναι το ζυμωτό ψωμί, για το οποίο μιλούν όλοι, αλλά και η σπανακόπιτα που φτιάχνει με φύλλο που ανοίγει η ίδια.

Και το καλύτερό της; Εκτός από το να βρίσκεται με τους αγαπημένους της γύρω από τον πάγκο της κουζίνας συζητώντας και φτιάχνοντας νοστιμιές, είναι η μυρωδιά του σπιτιού όταν μαγειρεύει!

Το πως μυρίζει το σπιτι όλο αυτο με τρελαίνει!Και του χρόνου με υγεία παιδιά! #christmas #home #family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More