Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η Μύκονος είναι το καταφύγιό τους!

Στην πρώτη ευκαιρία ταξιδεύουν στο αγαπημένο τους νησί για να απολαύσουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν βρει στη Μύκονο το καταφύγιό τους και φροντίζουν να το επισκέπτονται τακτικά. Ειδικά το καλοκαίρι. Άλλωστε ο νεαρός επιχειρηματίας διατηρεί σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό προορισμό. Το ίδιο φυσικά και για την όμορφη παρουσιάστρια που περνούσε μέρος των διακοπών της εκεί πριν καν ακόμα γνωριστεί με τον σύντροφό της.

Με ορμητήριο τη Μύκονο κάνουν τακτικά αποδράσεις σε όλες τις Κυκλάδες με το σκάφος τους. Το TLIFE τους απαθανάτισε αυτή τη φορά σε μία από τις εξορμήσεις τους στις κοσμοπολίτικες παραλίες. Το ζευγάρι είναι πάντα αχώριστο και όσο περνάει ο καιρός δείχνει πιο ερωτευμένο και αγαπημένο.

Οι στιγμές ευτυχίας που απολαμβάνουν και η ισορροπία στη σχέση τους είναι η προτεραιότητά τους. Αυτό που θέλουν είναι να ζήσουν τον έρωτά τους και γι’ αυτό δεν αγχώνονται για το γάμο, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Δες φωτογραφίες από τις πρόσφατες βουτιές τους στο νησί των Ανέμων με την παρέα τους!

Read More

And More