Δούκισσα Νομικού: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού έζησαν την πιο ωραία στιγμή της σχέσης τους. Παντρεύτηκαν! Ο γάμος τους έγινε στη Μύκονο, δύο εβδομάδες νωρίτερα, στο νησί που γεννήθηκε ο έρωτάς τους και συνεχίζουν να επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο νεαρός επιχειρηματίας τα έζησαν όλα έτσι όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί κι έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Δούκισσα έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο νυφικό -που της σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη- και το χαμόγελό της δεν έχει σβήσει μέχρι σήμερα.

Δεν σταματά μάλιστα να μοιράζεται λεπτομέρειες του γάμου της μέσα από το blog της και να επιβεβαιώνει πόσο όμορφα ήταν εκείνη τη μέρα, Σάββατο 10 Ιουνίου.

Η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, ενώ αρκέστηκε με τα νυφικά παπούτσια Sara Jessica Parker να αλωνίσει την πίστα του Principote Panormos Mykonos, όπου αμέσως μετά το μυστήριο δόθηκε η γαμήλια δεξίωση. Μια δεξίωση που αργότερα μετατράπηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Στα νυφικά γοβάκια είχε γράψει φυσικά όλα τα ονόματα των κολλητών της και τα οποία, όπως αποκάλυψε η ίδια, σβήστηκαν από τον πολύ χορό που έριξε στο γαμήλιο party.

Photography/ Cinematography : Panoulis Photography

Read More

And More