Δούκισσα Νομικού: Οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο. Εκεί όπου περνούν τα καλοκαίρια τους και ταξιδεύουν στην πρώτη ευκαιρία μου θα έχουν ελεύθερο χρόνο.

Η είδηση του γάμου έχει φέρει μεγάλη χαρά στις οικογένειες του ζευγαριού. Η Δούκισσα Νομικού πετάει από τη χαρά της από την στιγμή που δέχτηκε την πρόταση από τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, στις Μαλδίβες. Τα τελευταία τρία χρόνια άλλωστε που είανισ το πλευρό του επιχειρηματία είναι ξεκάθαρο ότι περνάει την πιο όμορφη φάση της ζωής της.


Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστει για τις 10 Ιουνίου. Το ζευγάρι δεν έχει μπει ακόμα σε ρυθμούς έντονων προετοιμασιών. Σε κάθε περίπτωση θα έχουν για όλα την βοήθεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.


Η παρουσιάστρια του Ant1 πάντως, όπως έχει αποκαλύψει, έχει σκεφτεί πως θέλει να είναι το νυφικό της, το οποίο και θα σχεδιάσει η καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Τόσα χρόνια στα catwalks και στις φωτογραφίσεις των περιοδικών έχει δοκιμάσει πολλά νυφικά και σίγουρα ξέρει και τι της πάει αλλά και πώς θέλει να είναι.


Μέχρι να μπει στην “τρέλα” των προετοιμασιών, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τον Δημήτρη στο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο. Κάποιες από αυτές η Δούκισσα Νομικού τις μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Read More

And More