Δούκισσα Νομικού: Ταξίδι αστραπή στη Λάρισα!

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τις αποδράσεις. Φροντίζει να κάνει ταξίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό κάθε φορά που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Στα περισσότερα έχει συνταξιδιώτη τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το ζευγάρι επιλέγει συχνά να περνά χρόνο μακριά από την πρωτεύουσα και να τον αφιερώνει ο ένας στον άλλο. Αυτή τη φορά όμως η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε χωρίς τον νεαρό επιχειρηματία. Ο λόγος ήταν επαγγελματικός και είχε ενημερώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram για τον σκοπό του.

Η Δούκισσα βρέθηκε στη Λάρισα για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή ρούχων, ο πρώτο λανσάρισμα της οποίας έγινε πριν από λίγους μήνες σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο Ωδείο Αθηνών (θυμήσου εδώ). Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της, να βγάλει φωτογραφίες και να υπογράψει αυτόγραφα.

Μαζί της ταξίδεψαν όμως και οι Otherview που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση στο κατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων το οποίο φιλοξενεί τις συλλογές που υπογράφει η Δούκισσα.

Το αγαπημένο συγκρότημα έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πρόβες του για το Madwalk για να ξεσηκώσει την θεσσαλική πόλη. Η τραγουδίστρια τους, Έλενα Τσαγκρινού είναι άλλωστε και λάτρης της συγκεκριμένης εταιρείας ρούχων.

Read More

And More