Δούκισσα Νομικού: Βουτιές με τις φίλες της και τον σύζυγό της [pics]

Στην αγαπημένη της Μυκονο βρέθηκε και πάλι η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μπορεί να μην έχουν καταφέρει ακόμα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να φύγουν για το ταξίδι του μέλιτος αλλά ήδη βιώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο τις πρώτες εβδομάδες ως παντρεμένοι χωρίς να λείπουν οι μικρές αποδράσεις.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν πριν από δύο εβδομάδες, στο νησί των Ανέμων. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, τα περισσότερα εκ των οποίων μένουν κάτω από την ίδια στέγη, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ο γάμος τους έγινε, σε στενό κύκλο, στο νησί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Η συγκίνηση και η χαρά της παρουσιάστριας του So You Think You Can Dance ήταν τα δύο πιο έντονα συναισθήματά της. Το λαμπερό της χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα! Μα ούτε και του συζύγου της και νεαρού επιχειρηματία. Το TLIFE τους “τσάκωσε” σε μία από τις εξορμήσεις που έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακο στις κοσμοπολίτικες παραλίες.

Το ζευγάρι παραμένει αχώριστο αλλά αυτή τη φορά μαζί τους ήταν και δύο πολύ καλές φίλες της Δούκισσας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατρίνα Τσάνταλη. Τα τρία κορίτσια απόλαυσαν μαζί τις βουτιές στη θάλασσα αλλά και το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής.

Δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και κάποια στιγμιότυπα από τις μίνι διακοπές τους στη Μύκονο.

Δες τι ανέβασαν τα κορίτσια στα social media τους από το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο!

Φωτογραφίες για το TLIFE: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More