Έλενα Παπαρίζου: Το ταξίδι στη Σουηδία και όλα όσα ετοιμάζει!

Είναι στα καλύτερά της και φαίνεται! Η Έλενα Παπαρίζου απολαμβάνει την προσωπική ευτυχία σε συνδυασμό με την επαγγελματική της επιτυχία. Νεά τραγούδια, συναυλίες που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία αλλά πάνω απ’ολα μια ευτυχισμένη σύζυγος. Άλλωστε είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει ότι χρειάζεται να έχεις και τα δύο για να είσαι ολοκληρωμένος. Η ίδια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη ο οποίος την ακολουθεί ακόμα και στα live της όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Φέτος το καλοκαίρι, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οι διακοπές της ήταν ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας. Με πιο πρόσφατο στο νησί της Αφροδίτης για την εμφάνιση που έκανε το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό στέκι στη Λάρνακα.


Ξεσήκωσε τους θαμώνες του Ammos Beach Bar και έζησε και η ίδια μια υπέροχη βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και χορό! Στην Κύπρο θα επιστρέψει και πάλι στις αρχές Σεπτέμβρη για ένα ξεχωριστό live μαζί με πολλά ακόμα αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους και τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά. Δες εδώ!


Μέχρι τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Έλενα θα βρίσκεταισ τη Σουηδία όπου θα κάνει πρόβες για το μεγάλο show που ετοιμάζει. “Με περιμένει μια ​υπέροχη ​συνεργασία, για ένα πολύ μεγάλο show που θα το παρουσιάζω με ​δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας​. Είναι ένα show σε προδιαγραφές LAS VEGAS, έχει χιούμορ και πολλή διασκέδαση στα πλαίσια της βραδινής σουηδικής διασκέδαση”, είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο TLIFE.

Read More

And More