Έλενα Ράπτη: Κομψή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας!

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι συνεχώς η Έλενα Ράπτη αφού δεν σταματά να εργάζεται για την καμπάνια που έχει ξεκινήσει για την παιδική κακοποίηση. Η όμορφη πολιτικός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία εκδήλωση σαν αυτή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Τεχνόπολη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσίασε τα 2 πρώτα βιβλία της νεανικής του σειράς “Παραμυθολογία” και η Έλενα Ράπτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν. Φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις και με την κομψή εμφάνισή της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Θεσσαλονικιά καλλονή κατά την άφιξή της στο χώρο της εκδήλωσης αλλά και κατάτη διάρκειά της. Ευδιάθετη και χαμογελαστή και

Για τα βιβλία μίλησαν και η παιδοψυχολόγος Χαρά Νομικού, αποσπάσματα διάβασαν η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ την παρουσίαση έκανε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Ένα σπουδαίο εκδοτικό εγχείρημα του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής και με στόχο να δώσει λύσεις-κλειδιά σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά της ευαίσθητης προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More