Ελένη Φουρέιρα – Σπυράγγελος Λυκούδης: Ο γάμος μπορεί να περιμένει!

Η Ελένη Φουρέιρακαι ο Σπυράγγελος Λυκούδης είναι full in love και αυτό φαίνεται… και όπως όλα δείχνουν έχουν και την έγκριση των γονιών τους στο επόμενο βήμα. Ο πατέρας του Σπυράγγελου αποκάλυψε δημόσια πως ο γάμος του γιου του με την τραγουδίστρια δεν θα αργήσε. Δες εδώ! Το ζευγάρι άλλωστε ζει ήδη σαν παντρεμένο αφού μένει κάτω από την ίδια στέγη και μοιράζεται την ίδια καθημερινότητα.

Οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις μαρτυρούν πώς έχει βρει ο ένας τον άλλο το ιδανικό ταίρι. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις πρόσφατες βραδινές εξόδους τους να είναι πιασμένοι χέρι χέρι.


Οι δυο τους βρέθηκαν στο Κέντρο Αθηναίων, στο νυχτερινό σχήμα του Νίκου Βέρτη, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και έμειναν εκεί ως τις 5 το πρωί. Φυσικά, η Ελένη δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του τραγουδιστή και ανέβηκε στην πίστα να ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες της. Με τον αγαπημένο της να την θαυμάζει από κάτω.

Όλα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα σκαλιά της εκκλησίας! Η Ελένη μάλιστα πριν από λίγους μήνες έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της αδερφής της πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με το έθιμο, ότι θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί.


Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο. Ο γάμος μπορεί να περιμένει για την τραγουδίστρια και τον αγαπημένο της. “Έχω ένα θέμα με το γάμο. Θα δούμε. Δεν μου αρέσει όλο αυτό το πράγμα. Θα δούμε. Προτιμώ να είμαι με έναν άνθρωπο 20 χρόνια, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρω τώρα με το γάμο. Είμαι 29 χρονών ακόμα. Το σκέφτομαι”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ελένη δηλώνει full in love. Μιλώντας μάλιστα, για τον αγαπημένο της, στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε: “Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ δουλευταράς. Είναι έξυπνος και αυτό το θαυμάζω σε εκείνον”.

Το ίδιο ερωτευμένος όμως, φαίνεται πως είναι και ο γοητευτικός εφοπλιστής σύντροφός της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως τον βλέπουμε συνεχώς στο πλευρό της να της κρατά τρυφερά το χέρι και φυσικά να έχει μια πάντα διακριτική στάση απέναντι στους φωτογράφους.

Read More

And More