Ελένη Φουρέιρα – Σπυράγγελος Λυκούδης: Ζουν σαν παντρεμένοι!

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Σπυράγγελου Λυκούδη, όλο και δυναμώνει και πολλοί λένε πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη και ο πατέρας του Σπυράγγελου, βλέπει στο πρόσωπο της Ελένης την τέλεια νύφη για τον γιο του… Είχε ανακοινώσει μάλιστα, πως η τραγουδίστρια σύντομα θα γίνει Κεφαλονίτισσα, αφού κατάγονται από εκεί.
Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ζει μαζί κάτω από την ίδια στέγη και έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένειά του άλλου. Όσοι τους γνωρίζουν, λένε πως ζουν ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι και περνούν πολύ όμορφα μαζί. Ο Σπυράγγελος στηρίζει διακριτικά την καλή του σε κάθε εμφάνιση, και παρόλο που θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους είναι στο πλευρό της Ελένης σε κάθε της βήμα…

Το ενδιαφέρον, βέβαια, είναι πως το ζευγάρι έχει και κοινά γούστα και τους αρέσει να κάνουν μαζί πράγματα και δραστηριότητες. Και οι δυο αγαπούν τη γυμναστική, τις βόλτες με τον σκύλο της Ελένης (την Μαϊμού), τα ταξίδια και τους περιπάτους στα νότια προάστια.
Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» στη Γλυφάδα να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Και φυσικά η Ελένη τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με τη νέα αλλαγή στο μαλλί της!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More