Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Με το φουσκωτό στην Κύθνο!

Η Ελένη Μενεγάκη δε χάνει ευκαιρία για εξορμήσεις μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια του Alpha μπορεί να λατρεύει την Άνδρο και να επιλεγει κάθε χρόνο να περνά εκεί το καλοκαίρι της αλλά φροντίζει να επισκέπτεται και άλλα ελληνικά νησιά.

Μαζί με τον σύντροφό της αυτή τη φοά βρέθηκαν στην Κύθνο. Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και πάλι στο κυκλαδίτικο νησί τον Ιούνιο.

Μαγεύτηκε με τις ομορφιές και τα τοπία και απόλαυσε την πιο εντυπωσιακή ever… γαριδομακαρονάδα. Τα θαλασσινά, άλλωστε, είναι η αδυναμία της, όπως και το καλό φαγητό και γι’ αυτό αποφάσισε να δοκιμάσει μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού.

«Πεντανόστιμο οικογενειακό γεύμα στην υπέροχη Κύθνο ! Μακαρόνια με θαλασσινά», έγραψε στο Instagram της τότε η Ελένη και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.


Ακολούθησε κι ένα ακόμη στιγμιότυπο από την εκδρομή της με το απέραντο γαλάζιο!


Το πρωί της Τετάρτης, όπως διαβάζουμε τσην εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί με ορμητήριο την Γλίστρα Αναβύσσου. Ο Ματέο και η Ελένη έφτασαν με το σκάφος στην Αγία Ειρήνη, που είναι η πιο γραφική γωνιά του νησιιού και βρίσκεται πολύ κοντά στα Λουτρά.

Read More

And More