Ελένη Πετρούλακη: Για cart με τις κόρες της ! Φωτογραφίες

Full time μαμά είναι η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρες της στις 4 κόρες της αφού ακόμα βρίσκονται σε ηλικία που την έχουν απόλυτη ανάγκη. Η 11χρονη Άννα-Μαρία, οι 9χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και η 6χρονη Ηλιάνα άλλωστε έχουν μεγάλη αδυναμία στη διάσημη μαμά τους.

Όλες μαζί απολαμβάνουν συχνά κοινές εξορμήσεις, ενώ σε κάποιες από αυτές τις συνοδεύει και ο μπαμπάς, Ίλια Ίβιτς. Οι μικρές φυσικά έχουν πάρει από τη μαμά τους και το στιλ της! Είναι λογικό να την έχουν σαν πρότυπο αφού πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Το
TLIFE τις συνάντησε σε μία βόλτα μόνο για κορίτσια παρόλο που έκαναν μια δραστηριότητα που αρέσει περισσότερο στα αγόρια. Η Ελένη και οι μικρές πήγαν για cart στη Γλυφάδα και ο φωτογραφικός μας φακός τις απαθανάτισε εν δράση!



Η σέξι γυμνάστρια έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την κίτρινη ολόσωμη φόρμα που έπρεπε να φορέσει για να οδηγήσει και φαίνεται πως απόλαυσε ιδιαίτερα την εμπειρία.

Read More

And More