Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Ρομαντική βόλτα στα Ματογιάννια!

Μια γυναίκα που σίγουρα αποτελεί πρότυπο. Η Ελένη Πετρουλάκη έχει καταφέρει να συνδυάσει την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με την επαγγελματική επιτυχία. Αφοσιωμένη στο χώρο του fitness, έχει κάνει σημαντικά επιχειρηματικά βήματα, ενώ η απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς και οι 4 κόρες της.

Η σέξι γυμνάστρια έχει βρει πως να ισορροπήσει ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να κρατήσει και τη φλόγα του έρωτά της με τον πρώην ποδοσφαιριστή ζωντανή.


Για να κρατήσει μια σχέση 20 χρόνια χρειάζεται κατανόηση, υπομονή και σεβασμός”, υποστήριξε η Ελένη σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου. Το TLIFE συνάντησε το αγαπημένο ζευγάρι σε πρόσφατη εξόρμησή τους στο νησί των Ανέμων. Απόλαυσαν την κοσμική ζωή της Μυκόνου κάνοντας βόλτα στα Ματογιάννια κι αφού περιπλανήθηκαν στα γραφικά σοκάκια ήπιαν το ποτό τους σε γνωστό στέκι του νησιού.

Η Ελένη είχει την ευκαιρία να συναντήσει και την καλή της φίλη Ελίνα Καντζά που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Μυκόνου.

Δες όσα είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή της, στην Tatiana Live, για το γάμο της με τον Ίλια Ίβιτς:

Read More

And More