Ευαγγελία Αραβανή: Εκδρομή στην Αράχωβα με καλή παρέα! Φωτογραφίες

Απόδραση στα χιόνια έκανε η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια του Σκαϊ πέρασε την Καθαρά Δευτέρα σε ένα αγαπημένο της μέρος που δεν είναι άλλο από την Αράχωβα. Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα και τις οντισιόν του X Factor απόλαυσε την εκδρομή της με την παρέα της.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο για να περάσουν καλά. Η Ευαγγελία ανέβασε στιγμιότυπα από την απόδραση της στον δημοφιλή προορισμό και μας απέδειξε ότι ήταν από τις πολύ όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς της.


Εκτός από τις εξορμήσεις στα χιόνια, η παρέα απόλαυσε και τη βραδινή ζωή της περιοχής που φημίζεται για τα κοσμοπολίτικα στέκια της.



Στην παρέα της Ευαγγελίας ήταν και η Στέλλα Γιαμπουρά. Το όμορφο μοντέλο ανέβασε στον δικό της λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο από τα νυχτοπερπατήματά τους!

Αυτό το ταξίδι ήταν σίγουρα για όλους η καλύτερη ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες. Ειδικά για την Ευαγγελία που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα με το talent show και οι υποχρεώσεις της θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Βέβαια, είναι κάτι που το χαίρεται πολύ!

Read More

And More