Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της Ζωής Λάσκαρη!

Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση Νύφη Κουράγιο στο οποίο πρωταγωνιστούν η Ζωή Λάσκαρη και η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν στο θέατρο Αθηναΐς, για να τις απολαύσουν. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία. Από τις διάσημες παρουσίες, η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις με total black BSB look.

Στην παράσταση μαζί της, ήταν και η Χριστίνα Πολίτη και φυσικά στο τέλος πόζαραν με τις πρωταγωνίστριες. Δες φωτογραφίες



Λίγα λόγια για το έργο
Μια νύφη, μια πεθερά και η προαιώνια σύγκρουσή τους. Η ιστορία μιας μάνας που διεκδικεί συνεχώς τον γιο της, που απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε σύντροφό του, που μάχεται πεισματικά όποιο ον τολμήσει να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη του.

Η “Νύφη κουράγιο” έκανε πρεμιέρα και μια βιτριολική πεθερά (Ζωή Λάσκαρη), ξεκινά να βασανίζει μια αθώα νύφη (Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου).

Ηθικός αυτουργός του εγχειρήματος, ο Νίκος Μουτσινάς. Γράφει, σκηνοθετεί, καθοδηγεί ευρηματικά και συντονίζει με κέφι μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

Read More

And More