Φαίη Σκορδά: Η αγάπη της για τα Χριστούγεννα και τα πρώτα μελομακάρονα στο σπίτι!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι από τις αγαπημένες της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει μπει ήδη σε γιορτινό mood αφού πρόσφατα πόζαρε για γνωστό περιοδικό σε αυτό το πλαίσιο. Παράλληλα, έχει προμηθεύσει την οικογένειά της με τα πρώτα μελομακάρονα.

Τα συγκεκριμένα γλυκά σηματοδοτούν την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τους περισσότερους. Κι ένας ακόμα λόγος που επιβεβαιώνει αυτή τη διάθεση της Φαίης είναι και η εκδήλωση που θα πάρει μέρος την ερχόμενη Πέμπτη.

Τα πρωτα#melomakarona#aipnies#kalaxrisrougenna

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις


Για μία ακόμη χρονιά, θα διαβάσει το νέο παραμύθι του συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου στα παιδιά που θα μαζευτούν στο Playmobil FunPark. Η ίδια λατρεύει τα παραμύθια και φροντίζει να διαβάζει και στα δικά της παιδιά.

Αυτές οι μέρες όμως έτσι κι αλλιώς την κάνουν να νιώθει κι εκείνη παιδί! Η παρουσιάστρια του AΝΤ1 πέρασε την περσινή χριστουγεννιάτικη περίοδο μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα στο “Μαγικό χωριό του Άι Βασίλη” στο Βόλο. Κάθε χρόνο κάνουν κάτι διαφορετικό για να απολαύσουν και οι γιοι τους, Γιάννης και Δημήτρης τις παραδόσεις και την ξεγνοιασιά των γιορτών.

Κι εκτός από την αδυναμία της στα Χριστούγεννα, εντοπίσαμε κι αυτή που έχει για τα γλυκά. Σίγουρα ο “καλύτερός της φίλος” πια στην εκπομπή είναι ο Διονύσης Αλερτάς που καθημερινά φτιάχνει απίστευτες λιχουδιές. Φυσικά, η Φαίη είναι η πρώτη που δοκιμάζει και αυτή που συστηματικά φωτογραφίζει ή φωτογραφίζεται με τα γλυκά του!

Me and you

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

Read More

And More