Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασε την Πρωτομαγιά με τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά, όσες και να είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει πάντα προτεραιότητα τους δύο γιους της. Το απέδειξε και ανήμερα την Πρωτομαγιά που την πέρασε με τους δύο άντρες της ζωής της. Παρόλο που οι τηελεθατές είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν στο πρωινό η ίδια δεν παρέλειψε να χαρεί την υπόλοιπη μέρα με τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Γιατί μπορεί όταν έρχεται Σαββατοκύριακο η Φαίη να το αφιερώνει όλο στους δύο λατρεμένους της γιους κάνοντας κάθε φορά και κάτι νέο, αλλά δεν παύει να βρίσκει λίγες στιγμές για εκείνους και μέσα στην καθημερινότητα.

Την πρώτη μέρα του Μάη οι τρεις τους χάρηκαν την φύση, όπως αρμόζει, ανακαλύπτοντας ένα από τα αγαπημένα τους ζώα. ΜΙλάμε φυσικά για την χελώνα αφού πρόσφατα απέκτησαν και δύο δικές τους για κατοικίδια. Δύο μικρά χελωνάκιαπου της πήγε η Υβόννη Μπόσνιακ για τους γιους της. Η νέα συντροφιά της οικογένειας.

Τα αγόρια έχουν μεγάλη αδυναμία στα ζώα και χάρηκαν πολύ με τα κατοικίδιά τους που τοποθέτησαν σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι. Έτσι εξηγείται και η χαρά τους όταν βρήκαν μία ακόμα χελώνα την οποία δεν παρέλειψε η παρουσιάστρια να απαθανατίσει και να ανεβάσει στη συνέχεια στον λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More