Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στο αγαπημένο τους στέκι!

Ξεχωριστό ήταν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης για τη Φαίη Σκορδά αφού την περίμενε μεγάλη συγκίνηση και μάλιστα…διπλή! Η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας του «Make a Wish», όπου ανακοινώθηκε πως θα είναι η νέα «πρέσβειρα» του Οργανισμού, με την ίδια να υπόσχεται –προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της– πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές των λιλιπούτειων φίλων της.

«Βλέποντας τα αγοράκια και τα κοριτσάκια που ήταν εκεί να τρέχουν για να την αγκαλιάσουν, βούρκωσε», αποκαλύπτει στο YOU αυτόπτης μάρτυρας.

Αποχωρώντας από την εκδήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε το «χεράκι» του προκειμένου το φορτισμένο αυτό συναισθηματικά βράδυ να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Δίχως να της έχει πει το παραμικρό, προγραμμάτισε για χάρη της ένα ρομαντικό δείπνο, θέλοντας να γιορτάσουν τόσο τα γενέθλιά της –που ήταν δυο μέρες νωρίτερα– όσο και τον Άγιο Βαλεντίνο.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο αγαπημένο του εστιατόριο στο Κολωνάκι, με τη Φαίη να είναι ιδιαιτέρως συγκινημένη από την έκπληξη που της επιφύλαξε ο σύζυγός της.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More