Γιώργος Σαμπάνης: Με το κορίτσι του, Άννα Πρέλεβιτς και διάσημους φίλους γιόρτασε τον πλατινένιο δίσκο!

Μία ξεχωριστή βραδιά πέρασε ο Γιώργος Σαμπάνης έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Άννα Πρέλεβιτς αλλά και τους διάσημους φίλους του. Ο τραγουδιστής γιόρτασε στο Palmitas Pop Up Mexican Bar στην Ιερά Οδό την απονομή του πλατινένιου δίσκου του με τίτλο “Μόνο Εξ Επαφής”.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να ξεχωρίσουν πολλά από τα κομμάτια του που φέρουν την υπογραφή στη μουσική του ίδιου του ταλαντούχου συνθέτη και τραγουδιστή, και στους στίχους της γνωστής και αναγνωρισμένης στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη.

Από την γιορτινή βραδιά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η σύντροφός του που έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του.

Την απονομή έκανε η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία παρέδωσε στον λαμπερό Γιώργο Σαμπάνη την καθιερωμένη πλακέτα, μέσα σε επευφημίες, αλλά και ειδικό βραβείο που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για την περίσταση.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η Άννα-Μαρία Αντίππα έφερε στον Γιώργο Σαμπάνη ένα κουτί-έκπληξη που έκρυβε τα πρώτα αντίτυπα του δίσκου σε βινύλιο υψηλής ποιότητας. Ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που τον συγκίνησε καθώς ένα μεγάλο όνειρό του έγινε πραγματικότητα!



Στο πλευρό του ήταν και η οικογένειά του και μάλιστα η μαμά του Έφη είχε φτιάξει cupcakes με νότες για όλους.

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην απονομή πλατινένιου!


Ο κολλητός του Κώστας Σπυρόπουλος


Τάμτα, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου


Ευριδίκη


Άννα Μαρία Αντύπα, Στέλλα Καλλή

Read More

And More