Γιώργος Χρανιώτης: Βραδινή έξοδος με την σύντροφό του [pics]

Στο Cartel για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άρης” βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός πρωταγωνιστής συνοδευόταν από την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Μπορεί να πέρασαν αρκετούς μήνες μακριά, όσο εκείνος συμμετείχε στο reality show επιβίωσης Survivor, αλλά πλέον ο η ηθοποιός φροντίζει να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο, στο πλάι της συντρόφου του. Σε μία από τις ποπ ωραίες φάσεις τους τούς συνάντησε και το TLIFE το βράδυ της Τετάρτης στο έργο της της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη. (Στον ρόλο του Άρη, ο Τάσος Σωτηράκης.)

Ο Γιώργος και το κορίτσι του μπορεί να έχουν 21 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τους εμποδίζει να “χτίσουν” μια ζηλευτή σχέση που… μετρά ήδη παραπάνω από ένα χρόνο! Εκείνη είναι χορεύτρια και μοιάζει να απολαμβάνει το νεανικό χαρακτήρα του ηθοποιού, ενώ τα κοινά ενδιαφέροντά τους και το χιούμορ τους είναι τα στοιχεία που τους ενώνουν.

Γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στην Τήνο, όπου έκαναν και οι δύο τις διακοπές τους και από τότε είναι αχώριστοι, παρά το μεγάλο διάστημα που πέρασαν μακριά, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Χρανιώτη απέναντι στην παραγωγή του παιχνιδιού Survivor. Βέβαια και πάλι περνούν διαστήματα χώρια αφού ο ίδιος ετοιμάζεται για θεατρική πρεμιέρα στη συμπρωτεύουσα.

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση “Η ώρα του διαβόλου” που πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη αλλά όταν έχει χρόνο στηρίζει τους φίλους του.

Read More

And More