Η δύσκολη επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μαζί με την οικογένειά της. Mετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στον Alpha, αλλά και αφού ο Θέμης Σοφός τακτοποίησε τις δικές του εκκρεμότητες στη δουλειά, οι δυο τους πήραν τα κορίτσια και έφυγαν για την Αρχαία Κορινθία.

Το συγκεκριμένο μέρος είναι η γενέτειρα του γνωστού δικηγόρου και ένα από τα αγαπημένα σημεία της Ελλάδας για την γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, συχνά το ζευγάρι ταξιδεύει εκεί στις γιορτές και περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα μάλιστα, που τα κορίτσια τους: η Νάγια και η Μαιρούλα μεγαλώνουν, οι εξορμήσεις τους είναι πιο όμορφες, μιας και μπορούν να κάνουν όλοι μαζί βόλτες στην εξοχή.

Εκεί γιόρτασαν και τα 3α γενέθλια της Νάγιας ανήμερα την Πρωτομαγιά που φέτος συνέπεσε με το Πάσχα. Η Σταματίνα μοιράστηκε αυτό το όμορφο συναίσθημα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν παρέλειψε να τους ενημερώσει και για άλλες στιγμές τους. Για της βόλτες τους στο ναό του Απόλλωνα, για τις εξορμήσεις στη θάλασσα που δε συνοδεύτηκαν με μπάνια αλλά με πέταμα πετρών στο κύμα αλλά και για την επαφή με τη φύση.

Όλα αυτά όμως τελείωσαν μ ετο τέλος των διακοπών και η οικοδέσποινα του Happy Day θα πρέπει να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Μια επιστροφή δύσκολη…

Λίγες ημέρες πιο κοντά στη φύση είναι πάντα αναζωογονητικές. Τώρα επιστροφή στην καθημερινότητα. #easter #relax #back2reality

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More