Κατερίνα Γκαγκάκη: Ενθουσιασμένη με την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή στο Mamma Mia

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε την Κυριακή στο θέατρο Ακροπόλ για να απολαύσει το θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia, που για πρώτη φορά μιλάει ελληνικά, με την Δέσποινα Βανδή στον κεντρικό ρόλο. Η επιτυχημένη κυρία των δημοσίων σχέσεων έμεινε εντυπωσιαμένη από την παράσταση και μοιράστηκε την άποψη της σε ένα μοκρεσκελές κείμενο στο instagram.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από την πρεμιέρα

“Υπέροχη , ζωντανή, feel good παράσταση το Mamma Mia στο Ακροπόλ ! Η Δέσποινα Βανδή κερδίζει το στοίχημα γεμίζει τη σκηνή , στα καλύτερά της απο κάθε άποψη, φωνή, εμφάνιση, έκφραση, συναίσθημα, κίνηση, απόδοση”, έγραψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δεν ήταν όμως μόνο η Δέσποινα που πήρε τα εύσημα από την ίδια αφού αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές με τα καλύτερα λόγια. Δεν παρέλειψε να βρεθεί και στα καμαρίνια για ν ατους συγχαρεί προσωπικά μετά το τέλος της παράστασης.

Υπέροχη , ζωντανή, feel good παράσταση το @mama_mia_akropol στο Ακροπόλ ! Η @desp1navandi κερδίζει το στοίχημα γεμίζει τη σκηνή , στα καλύτερά της απο κάθε άποψη, φωνή, εμφάνιση, έκφραση, συναίσθημα, κίνηση, απόδοση! Γοητευτικός και ταυτόχρονα γλυκός και πάντα αξιόπιστος και εντυπωςιακος ερμηνευτικά @kaloudissakellariou ! Αξιολάτρευτος, απίθανος, ξεκαρδιστικός , αεικίνητος και μοναδικά εκφραστικός @argiris_aggelou . H @betty_maggira “σαρώνει” κυριολεκτικά, με ύφος, ατάκες, ρυθμό, νεύρο, και μπρίο, φωνή! Μα τόσο καλή! Στη @mariellasavvides “κολλάς” αστραπιαία και δεν παίρνεις τα ματια σου, απολαμβάνοντας αυτό που καταφέρνει να κεντηςει σ όποιον ρόλο κι αν κληθεί να ερμηνεύσει ! Γοητευτική! Δεν της γλιτώνει ο διαφορετικός απ αυτο που εχουμε συνηθίσει, κεφάτος, κωμικός , ανάλαφρος @abourdoumis !!! Ιδιαίτερη μνεία στην καταπληκτική @demy_official, φρέσκια, συναισθηματική, γλυκειά, μετρημένη .Πώς να της αντισταθεί ο @arismakris που δίνει υπόσταση γοητείας και εξωστρέφειας στο ρόλο του. Πολύ μεγάλος θίασος, εξαιρετικά συντονισμένος, και απόλυτα προετοιμασμένος με πολύ γνήσιο ενθουσιασμό . Ευρηματική στην απόδοςη και πολυ ευαίσθητη η Θέμις Μαρσέλλου . @annaathanassiadi you rock! Μπράβο σε ολους!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Gagaki (@gagakia) στις


Την ίδια μέρα βρέθηκαν στο θέατρο Ακροπόλ και ο Αντώνης Βλοντάκης με την σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου οι οποίοι είναι πολύ φίλοι με την Μπέττυ Μαγγίρα, που συμμετέχει επίσης στο έργο.


Κορίνα Στεργιάδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μπέττυ Μαγγίρα, Αντώνης Βλοντάκης, Κατερίνα Γκαγκάκη

Read More

And More