Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στο Epsilon και το ξεφάντωμα στον Κωνσταντίνο Αργυρό με την ομάδα της! Βίντεο

“Καλώς σας βρήκα και φτιάξτε καφέ να τα πούμε! Θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και τα ξαναλέμε μετά από καιρό. Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενη και αισιόδοξη, αλλά λόγω της αστάθειας στο τηλεοπτικό πεδίο έχουμε όλοι εδώ μια συγκρατημένη χαρά. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για όλους μας και να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για όσο εσείς το επιθυμείτε κι εσείς το αποφασίζετε.” Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου την εκπομπή της στο Epsilon.

H ξανθιά παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και έχοντας στο πλευρό της μία δυνατή ομάδα. Στο πλευρό της θα βρίσκονται για αυτή την τηλεοπτική σεζόν οι Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Μαρίνος Βυθούλκας, Ειρήνη Γκανιάτσου, Βασίλης Λέμπερος και Ανθή Βούλγαρη.

Λίγα ώρες πριν την πρεμιέρα, η Κατερίνα ξεφάντωσε μαζί με τους συνεργάτες της στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο καλός της φίλος Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η επίσκεψή της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο συνδύασε όμως την διασκέδαση με τη δουλειά αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν η πρώτη συνέντευξη της εκπομπής.

Αν και χρόνια φίλοι είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν “τηλεοπτικά” και έκαναν μία όμορφη κουβέντα.

Δες τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κατερίνα!

Read More

And More