Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Μοιράζονται τις ίδιες αγάπες!

Τρία χρόνια γάμου θα συμπληρώσουν η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης. Ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλο που εμφανίζονται συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις και συνοδεύει πάντα ο ένας τον άλλο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Χωρίς ωστόσο να αποφεύγουν τον φωτογραφικό φακό όταν θα τους συναντήσει σε κάποια έξοδό τους.

Το TLIFE τους συνάντησε στην επίσημη πρεμιέρα του “Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες” στο θέατρο Κιβωτός. Είναι από τις αγαπημένες τους συνήθειες να παρακολουθούν παραστάσεις και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές στο φουαγιέ κάποιου θεάτρου.

Το επάγγελμα της Κατερίνας απαιτεί να είναι ενημερωμένη για τα θεατρικά δρώμενα άλλα και να στηρίζει τους συναδέλφους τους. Σε αυτό έχει βρει το ιδανικό ταίρι αφού και ο Μάνος αγαπά το θέατρο.


Αθηνά Μαξίμου, Λήδα Ματσάγγου


Βασίλης Πλαιολόγος, Αιμίλιος Χειλάκης

Έχει βρει σε εκείνον όλα αυτά που χρειάζεται. Στα 48 της χρόνια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται άλλωστε και στο πρόσωπό της. “Είναι ο άνθρωπος μου ο Μάνος. Είναι σύντροφος ζωής. Είναι πολλά. Νιώθω μια ασφάλεια μαζί του και ξέρεις αυτό ευτυχώς δεν μπορεί να μας το πάρει, να μας το κλέψει κανείς”, είχε πει σε συνεντευξή της στην εφημερίδα Real News.


Το ερωτευμένο ζευγάρι

Read More

And More