Κατερίνα Μουτσάτσου: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο και τον σύζυγό της στην Αίγινα [vid]

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της διανύει η Κατερίνα Μουτσάτσου. Τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε το πρώτο παιδί της και η καθημερινότητά της είναι πλέον αφιερωμένη σε εκείνο. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες μαζί με το σύζυγό της, Charles Como, και από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή τους ο γιος τους όλα πια τα κάνουν παρέα! Φρόντισε, λοιπόν, να ζήσει μαζί με τον μικρό και ξέγνοιαστες στιγμές στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αίγινα.

Φυσικά, μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην χώρα μας και ανάμεσα σε αυτά είναι και το παρακάτω βίντεο που βρίσκονται οι τρεις τους στο αυτοκίνητο και ακούν μία γαλλική επιτυχία. Φοβερή σύμπτωση που την ίδια μέρα έφτασε στην Ελλάδα ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ.

” Ότι και να συμβαίνει, όπως και να είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι σπιτικό, σημείο αναφοράς και επιστροφής. Δεν νομίζω οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε να νιώσει ασφάλεια μακριά από τη χώρα του, εκτός και αν πέφτουν βόμβες από παντού… “, είχε δηλώσει η Κατερίνα Μουτσάτσου σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Γλυκιά μου Γαλλία – Ma douce France… #greece #convertible #Hylas #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

“Άμεση προτεραιότητα μου είναι η προετοιμασία της επιστροφής μου στην Ελλάδα οικογενειακώς – και λέω προετοιμασία γιατί είναι η δουλειά μας στη μέση. Αν και περνάω πάρα μα πάρα πολλούς μήνες στην Ελλάδα κάθε χρόνο, ποτέ δεν είναι αρκετό. Και μπορεί τα παιδικά χρόνια των σημερινών παιδιών στην Ελλάδα να μην είναι το ίδιο ρόδινα όπως ήταν – ή νομίζαμε πως ήταν – τα δικά μας… Υπάρχει ακόμα η οικογένεια, οι παππούδες, τα ξαδέλφια, οι γιορτές τα έθιμα – ακόμα υπάρχουν όλα αυτά, όσο και αν βάλλονται… Νιώθει κανείς ζεστασιά, αγάπη, την αίσθηση του οικείου όταν είναι στη χώρα του. Η ξενιτιά είναι ξεριζωμός… δεν έχει τίποτα απ’ όλ’ αυτά, όσους καλούς φίλους κι αν έχεις”, συμπλήρωσε.

Read More

And More