Κάτια Ζυγούλη: Το παραμύθι που διαβάζει στα παιδιά της!

Full time μαμά είναι η Κάτια Ζυγούλη. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Σάκη Ρουβά, η Αναστασία αφοσιώθηκε στον ρόλο αυτό. Ο ερχομός του Αλέξανδρου και στη συνέχεια της Αριάδνης την έκαναν ακόμα περισσότερο να αλλάξει την καθημερινότητά της, την οποία αφιέρωσε στα τρία της παιδιά.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή με τα παιδιά είναι γεμάτη φωνούλες, γελάκια, γκρίνιες, απαιτήσεις… Απαιτούν το 110% της ενέργειάς σου και της προσοχής σου κι αυτό επί 3. Μιλάμε για το 330% από ό,τι έχεις και δεν έχεις. Είναι στιγμές που λες ‘πόσο ευλογημένη είμαι’ και είναι στιγμές που λες ‘Παναγία μου, να πάρω 5 λεπτά για τον εαυτό μου’”, είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Μία από τις στιγμές της ευλογίας είναι και η παρακάτω που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Κάτια μας έδειξε το παραμύθι που διαβάζει στα παιδιά της και δεν είναι άλλο από αυτό που απέκτησαν στην τελευταία τους επίσκεψη στο νέο παιδότοπο της Playmobil.

Το παραμύθι αυτό είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα και συγκεκριμένα στο Όραμα Ελπίδας, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών.

Η Κάτια ως μαμά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και φυσικά αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει αφιερώσει την ενέργειά του στα παιδιά ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας αλλά και πρώτος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών.

Read More

And More