Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ποτό στα νότια [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταματά τις βόλτες στα αγαπημένα της στέκια με τους φίλους της. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha αγαπά τις βραδινές εξορμήσεις και έχει βρεθεί φέτος στα περισσότερα νυχτερινά σχήματα αλλά και στα πιο hot μέρη της Αθήνας.

Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αυτή τη φορά επέλεξε να διασκεδάσει στα νότια προάστια. ΒΡέθηκε με total black look και άκρως καλοκαιρινό mood στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιάννη Μαρακάκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε χαμογελαστή και ευδιάθετη να απολαμβάνει το ποτό της στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κέρδισε πάνω της τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει και με τον γνωστό δικηγόρο και τη σύζυγό του, Νϊκη Θωμοπούλου που υποδέχονταν τους καλεσμένους σε αυτό το όμορφο πάρτι.

Λίγες μέρες νωρίτερα η παρουσιάστρια απολάμβανε τα μπάνια της στη Μύκονο και γενικά, φέτος, είναι στην πιο καλή της χρονιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, είπε: “Με πετυχαίνεις σε μια από τις καλύτερες περιόδους μου, στην πιο δημιουργική, την πιο χαλαρή – όχι με την έννοια ότι έχω περισσότερο χρόνο να κάνω δικά μου πράγματα, αλλά ότι δεν έχω πλέον τόσο πολύ άγχος. Αναλογιζόμενη όλες τις προηγούμενες χρονιές μου, νιώθω ότι η τωρινή μου εκδοχή είναι η καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.”

Read More

And More