Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για τρέξιμο στην παραλία! Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στην καλύτερή της φάση. Ο έρωτάς της για τον Γιώργο Κοτσοβό της έχει ανεβάσει το κέφι και της έχει δώσει ενέργεια. Η σχέση τους μετράει περίπου δύο μήνες και πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβονται. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε πολλές κοινές τους εξορμήσεις. Η ίδια ωστόσο έχει επιλέξει να μην μιλάει για αυτό. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πέτρο Κωστόπουλο, στην ερώτηση για τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών του ζευγαριού, απάντησε: “Νιώθω μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’ αυτά, από τη στιγμή που και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το πράγματα και δεν έχει κάτσει το πράγμα και δεν έχει κάτσει η μπίλια. Αυτά τα θέματα τα συζητάω με τη μαμά μου, με δικούς μου ανθρώπους.”

Η αλλαγμένη της διάθεση όμως είναι κάτι που φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Η παρουσιάστρια του Alpha κάνει τα αγαπημένα της πράγματα με μεγαλύτερο κέφι απ’ ότι πριν. Το TLIFE την απαθανάτισε σε πρόσφατη εξόρμησή της στην παραλία.

Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” επέλεξε να απολαύσει την προπόνησή της στην παραλία της Βουλιαγμένης. Άλλωστε τα νότια προάστια είναι η περιοχή της!

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More