Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Κοτσοβός: Οι πρώτες selfie στα social media και οι κοινές διακοπές!

Full ερωτευμένοι φαίνεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Κοτσοβός. Το ζευγάρι, που αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, περνά το πρώτο του κοινό καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο μέρος ττου μέχρι στιγμές το απόλαυσαν στο Πόρτο Χέλι όπου ο 29χρονος δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Οι δυο τους χάρηκαν βόλτες με το σκάφος και μικρές εξορμήσεις με την παρέα τους, αποκτώντας πια κοινή καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύντροφός της ανέβασαν πρόσφατα και τις πρώτες κοινές selfie τους στα social media.

Την αρχή έκανε ο νεαρός επιχειρηματίας που ανέβασε ένα στιγμιότυπο από κοινή έξοδο και ακολούθησε η φωτογραφία της Κωνσταντίνας που τους δείχνει μαζί σε κάποια βάφτιση.

Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” είναι στα καλύτερά της και φαίνεται! Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό InStyle δεν απέκλεισε μάλιστα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια. “Δεν θα έλεγα πως δεν είναι προτεραιότητα. Για μένα δουλειά και προσωπική ζωή είναι εξίσου σημαντικά. Αν στη ζωή υπάρχει μόνο η δουλειά, τότε είσαι λίγο άδειος μέσα σου. Οι σχέσεις που έχω είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητές μου. Μάλιστα, έχω να σου πω πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος θα έκανα και τώρα οικογένεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού βάζει αναγκαστικά για κάποιο καιρό τη δουλειά σε δεύτερο πλάνο, αλλά είναι δώρο θεού ένα παιδί κι αν ερχόταν θεωρώ πως θα έβρισκα τις νέες ισορροπίες. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω πως θα το καλοδεχόμουν αν ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Άλλωστε, είμαι άνθρωπος που κάνω συνειδητές επιλογές, οπότε αν ερχόταν ένα παιδί αποκλείεται να ερχόταν τυχαία.”

Read More

And More