Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με καυτό σορτσάκι στη Γλυφάδα [pics]

Με σέξι look στα νότια προάστια εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ακόμα μία φορά ένα καυτό σορτσάκι για τις βόλτες της στη Γλυφάδα. λατρεύει τα σορτς και δεν τα αποχωρίζεται ούτε το χειμώνα ούτε το καλοκαίρι.

Το TLIFE τη συνάντησε σε πρόσφατη εξόρμησή της μαζί με μια φίλη της και φυσικά τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Η οικοδέσποινα του Σπίτι μου σπιτάκι μου απολαμβάνει τους μεγάλους περιπάτους στα νότια είτε πρόκειται να πάει για ψώνια είτε για καφέ είτε απλά για τις καθημερινές τις υποχρεώσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέτος είναι στην πιο καλή της χρονιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, είπε: “Με πετυχαίνεις σε μια από τις καλύτερες περιόδους μου, στην πιο δημιουργική, την πιο χαλαρή – όχι με την έννοια ότι έχω περισσότερο χρόνο να κάνω δικά μου πράγματα, αλλά ότι δεν έχω πλέον τόσο πολύ άγχος. Αναλογιζόμενη όλες τις προηγούμενες χρονιές μου, νιώθω ότι η τωρινή μου εκδοχή είναι η καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.”

Read More

And More