Κωνσταντίνος Αργυρός: Βραδινή έξοδος με τον αδερφό του!

Μπορεί να τους βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά τα αδέρφια του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γνωστά στο πανελλήνιο! Στις 21 Μαΐου 1985 ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο Παύλος και η Κατερίνα ήρθαν μαζί στην ζωή με εξωσωματική. Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Ο Κωνσταντίνος παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της επιτυχημένης πορείας του στη μουσική. Τα αδέρφια του έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους αλλά παραμένουν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα αδέρφια του είναι η καλύτεροί του φίλοι. Ο Παύλος βέβαια είναι συνεχώς στο πλευρό του και επαγγελματικά. Ήταν μαζί του και στο πρόσφατο ταξίδι του στη Ρωσία όπου εμφανίστηκε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μαζί τους είδαμε να διασκεδάζουν και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο καλός τους φίλος Νίκος Κουρκούλης μαζί με τον Πάνο Κιάμο. Φυσικά, ο Κωνσταντίνος πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποιες από τις επιτυχίες του ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Να σου θυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε βρεθεί και ο Νίκος στο Fantasia όπου ο Κωνσταντίνος τον υποδέχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο. Δες εδώ!

Read More

And More