Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι [pics]

Μια σπάνια επίσημη εμφάνιση έκαναν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι, που μετά το διαζύγιο του πολιτικού μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της σχέσης του, βρέθηκε στην Παλαιά Βουλή.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στάθηκε διακριτικά στο πλευρό της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη, μαζί με τα παιδιά του. Ο γνωστός πολιτικός ήταν πολύ τρυφερός πατέρας και συνεχώς τα αγκάλιαζε ενώ η άνκοργουμαν του ΣΚΑΙ έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον σύντροφό της.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και η μητέρα των παιδιών του: του 8χρονου Παύλου και της 6χρονης Δανάης παντρεύτηκαν τον Ιούλη του 2006. Έζησαν για 7 χρόνια μαζί σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τα δυο αγγελούδια τους άλλωστε ήταν και θα είναι η κοινή αναφορά τους και ο λόγος που διατηρούν ως σήμερα άψογες σχέσεις. Ωστόσο, τον χωρισμό, ακολούθησε μια περίοδος μοναξιάς και λίγο αργότερα στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.


Το ζευγάρι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει πριν από δυο χρόνια, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η κοινή εμφάνισή τους στα μπουζούκια και οι διακοπές στην Αντίπαρο αποκάλυψαν όμως, τον έρωτά τους. Ακολούθησε η επίσημη εμφάνισή τους στο Καρπενήσι, αλλά και σε γάμο στη Λαμία με το ζευγάρι να δείχνει πως δεν κρύβεται πια.

Read More

And More