Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος! [pics]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πολιτικής ζωής του τόπου. Μπορεί να μην μας έχουν συνηθίσει σε κοσμικές εμφανίσεις αλλά δεν λείπει ποτέ ο ένας από το πλευρό του άλλου σε σημαντικές στιγμές. Η γνωστή εεπιχειρηματίας συνοδεύει πάντα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε επίσημες εκδηλώσεις και στέκεται διακριτικά δίπλα του σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Την ίδια στήριξη όμως βρίσκει κι εκείνο από τον γνωστό πολιτικό.

Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από τις σπάνιες βραδινές τους εξορμήσεις στην Αθήνα. Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη απόλαυσαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Η Μαρέβα δεν παρέλειψε, την επόμενη μέρα, να ανεβάσει μία φωτογραφία από την όμορφη βραδιά που πέρασαν σημειώνοντας: “Μοναδική εμπειρία χθες το βράδυ στο Ηρώδειο στη συναυλία δύο μεγάλων Ελλήνων της μουσικής, του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Είμαστε θαυμαστές τους εδώ και πολλά χρόνια!”

Η κυρία Μητσοτάκη έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της!

Read More

And More