Lindsay Lohan: Ζει τον έρωτά της στη Μύκονο με τον Ντένη Παπαγεωργίου! Φωτογραφίες

H Lindsay Lohan, μετά τα δύσκολα που πέρασε και το ξυλοδαρμό στη Μύκονο από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Η χολιγουντιανή σταρ ξαναγύρισε στο νησί των Ανέμων όπου απόλαυσε μαζί με τον αγαπημένο της τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.

Το TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί χωρίς να προσπαθεί να κρύψει τον έρωτά του. Ο επιχειρηματίας άλλωστε παραδέχτηκε από την αρχή τη σχέση του με τη Lindsay, ενώ κι εκείνη δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media της.

“Την φιλοξένησα στη βίλα μου στη Μύκονο. Από την πρώτη μέρα έγινε το κλικ και μετά συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα”, ανέφερε ο Ντένης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και στην ερώτηση τι τους ενώνει αναφέρει: “Το σεξ. Πέρα από την πλάκα, έχουμε πολλά κοινά. Είναι, όμως, ακόμη νωρίς. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός ενδιαφέρων, έχει πολλά να δώσει και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της”.

Ο Ντένης είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Είναι ιδιοκτήτης του Rakkan στη Μύκονο και σκέφτεται να ανοίξει ένα club στην Αθήνα που θα λέγεται Lohan. Ο γνωστός γόης του νησιού, που στο παρελθόν είχε δεσμό με πολύ εντυπωσιακές γυναίκες (ανάμεσά τους και η Εύα Καϊλή) φαίνεται πως μάγεψε και την άτακτη ηθοποιό.

Οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, κατά τη δεύτερη επίσκεψη της Lindsay στη Μύκονο που βρισκόταν συνεχώς στην επιχείρηση του αγαπημένου της και ήρθαν πολύ κοντά και το love story δεν άργησε να εξελιχθεί…

Read More

And More