Λουκία Παπαδάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της [pics]

Η Λουκία Παπαδάκη μπήκε στις ζωές μας μέσα από τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά “Λάμψη”. Η ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει ως “Σάντρα” και να γίνει μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για το ρόλο της. Τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον απόλυτο έρωτα με τον “Μr Montblanc”, Τίμο Τζάννε.

“Έχω βρει το αρσενικό μου, τον καθρέφτη μου. Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, γιατί είναι σε όλα τα επίπεδα”, είχε δηλώσει η Λουκία Παπαδάκη σε συνέντευξή της.

To TLIFE είχε γράψει για το love story του ζευγαριού (δες εδώ) και το βράδυ της Δευτέρας τους απαθανάτισε σε μια σπάνια βραδινή τους έξοδο.

Η Λουκία Παπαδάκη και ο σύντροφός της, Τίμος Τζάννες απαθανατίστηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του “Μαρία Στιούαρτ” στο Διάχρονο Θέατρο. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο έργο μαζί με την Μαίρη Βιδάλη και φυσικά ο σύντροφός της δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Η “Μαρία Στιούαρτ” είναι η ιστορία της σύγκρουσης της Ελισάβετ της Αγγλίας με τη Μαρία της Σκωτίας. Δύο γυναίκες, η μία με εξουσία, η άλλη αιχμάλωτη και με την ανάμνηση της εξουσίας, σε μια σφοδρή αντιπαράθεση. Μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ και που γέννησε η πένα του Σίλλερ. Πρόκειται για την πιο γνωστή πολιτική τραγωδία του συγγραφέα.

Read More

And More