Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Είναι από τα ζευγάρια που σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγουν τα κοσμικά πάρτι. Ωστόσο, στις θεατρικές πρεμιέρες των φίλων τους φροντίζουν να δίνουν το “παρών”. Άλλωστε είναι και οι δύο ηθοποιοί και ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν σε τέτοιες βραδιές.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης παρακολούθησαν την παράσταση “Βάφ’τα μαύρα” που ανέβηκε στο θέατρο Λαμπέτη. Πρόκειται για τη νέα κωμωδία του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα.


Αγγελική Δαλιάνη, Αποστολία Ζώη, Μάνος Παπαγιάννης, Παντελής Καναράκης

Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο Λαμπέτη την κωμωδία “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το “Άντρες έτοιμοι για όλα” που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία.

Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο “Μπαμπάδες με ρούμι”. Κωμωδία λοιπόν με… ένα φέρετρο.

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More