Μάρα Δαρμουσλή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της [pics]

H Μάρα Δαρμουσλή και ο Τάσος Δαρδαγάνης είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Παρόλο που η δουλειά τους έχει να κάνει με τα φώτα εκείνοι έχουν επιλέξει την προσωπική τους ζωή ν ατην ζουν μαικριά από αυτά. Γι’ αυτό και σπάνια θα τους δούμε μαζί σε κοσμικές εμφανίσεις ή βραδινές εξόδους.

Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αμάραντα” στο Faust.

Οι δυο τους απόλαυσαν το έργο και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κι άλλους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Το ζευγάρι παρόλο που γνωριζόταν εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε πιο κοντά μέσα από την πρώτη του συνεργασία στην παράσταση “Γυναίκα με τα μαύρα” και ακολούθησε και η συνύπαρξη στην σκηνή με το έργο “Το τρίο Ράιχ”.

Οι δυο τους είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν είναι τυχαίο που ο φωτογραφικός φακός δεν τους εντοπίζει συχνά μαζί, αφού προτιμούν να ζουν διακριτικά τη σχέση τους.

Αυτή είναι μία σταθερή στάση για ότι αφορά στην προσωπική ζωή του πρώην μοντέλου. Η Μάρα Δαρμουσλή δεν έχει απασχολήσει ούτε για προηγούμενες σχέσεις της τα media. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και το διαζύγιο της από τον πυγμάχο Παύλο Καπώνη – με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της Άγγελο- ήταν “αθόρυβο”.

Read More

And More