Μαρέβα Μητσοτάκη: Όλες οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Βόλο!

Οι ημέρες των διακοπών και της ξεκούρασης τελείωσαν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέστρεψε δυναμικά στη δουλειά. Η πρώτη της δραστηριότητα ήταν μια ευχάριστη διαδικασία αφού συμπεριλαμβάνει ταξίδι στο Βόλο. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν παρέλειψε να μοιραστεί και κάποιες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας.

Η Μαρέβα κάνει συχνά ταξίδια για να εξασφαλίσει τις καλύτερες πρώτες ύλες για το Zeus + Dione. Βέβαια, αυτή τη φορά είχε μαζί και την οικογένειά της και πέρασαν και στιγμές ξεγνοιασιάς.

“Ήρθαμε να απολαύσουμε για δύο ημέρες το Πήλιο, το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ καθώς έχω υπηρετήσει τη θητεία μου εδώ στην 111 ΠΜ κι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τοπικά μέσα.

“Το Πήλιο είναι καταπληκτικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι πάρα πολύ όμορφο, ένα Χιονοδρομικό που μου είναι πολύ οικείο. Αγαπώ πολύ τη χιονοδρομία. Το Πήλιο είναι πολύ ελκυστικός προορισμός και έχει αποδείξει πως μπορούμε να διευρύνουμε το τουριστικό μας προϊόν 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θάλασσα και βουνό. Παραμένει ένας προορισμός – σημαία για το τουριστικό προϊόν όλης της χώρας”, συνέχισε.

Read More

And More