Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο ΑντώνηςΑλεβιζόπουλοςείναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Είναι ελάχιστες οι φορές που ο ένας δεν συνοδεύει τον άλλο σε εκδηλώσεις. Το TLIFE τους συνάντησε, το βράδυ της Τετάρτης, στο θέατρο Πειραιώς 131 όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Οι από πάνω”.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο συνεργάτης της στο “Σου Κου”, Λάμπρος Κωνσταντάρας. Όλοι μαζί βρέθηκαν μετά το τέλος του έργου στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές ανάμεσα στους οποίους είναι και ο καλός τους φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος ήταν στην ομάδα τους την περασμένη σεζόν. Φέτος, η Μαρία κι ο Λάμπρος έχουν μαζί τους τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Μαρία είχε μιλήσει στο TLIFE για την επιστροφή τους στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου: “Επιτέλους επιστρέφω στη πρωινή ζώνη και σου λέω επιτέλους, γιατί από πέρσι δεν σου κρύβω ότι μου είχε λείψει. Όπως ξέρεις καλά, την πρωινή ζώνη την αγαπάω, θαρρώ πως μου πάει και γενικότερα μετά από τόσες χιλιάδες “καλημέρες” που έχω πει στη καριέρα μου, την θεωρώ κάτι σαν το… σπίτι μου (γέλια).”

Λίγα λόγια για το έργο

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα! Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης…

Read More

And More