Μαρία Σαράφογλου: Η νέα καθημερινότητα μετά την μεταγραφή στον ΑΝΤ1 [pics]

Η Μαρία Σαράφογλου στις 14 Σεπτέμβρη 2016 εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο στο Mega. “Εκείνη την ημέρα, αν και όλοι υποψιαζόμασταν ότι θα είναι το τελευταίο δελτίο του σταθμού, κανείς δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Ούτε εγώ ήθελα να το πιστέψω”, είχε εκμυστηρευτεί η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Μια ιστορία 27 ετών σε ένα κορυφαίο κανάλι, ναυαρχίδα της ενημέρωσης, δεν σβήνει ξαφνικά ένα μεσημέρι. Το πρωί, λοιπόν, όταν μου είπαν οι συνάδελφοι -στο εξωτερικό δελτίο όπου καθόμασταν- ότι επιδόθηκαν οι επισχέσεις εργασίας και μάλλον θα παρουσιάσουμε τελευταίο δελτίο, ένιωσα ένα κενό στο στομάχι μου και δάκρυσα”, δήλωσε η δημοσιογράφος που στη συνέχεια την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η καθημερινότητά της έχει πλέον αλλάξει και το νέο της επαγγελματικό πόστο την κάνει κινείται συχνά στα βόρεια προάστια ακόμα και για τις αγορές της. Το TLIFE την απαθανάτισε σε πρόσφατη εξόρμησή της στα μαγαζιά. Η Μαρία Σαράφογλου ψώνισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Read More

And More