Μαρία Σολωμού: Για φαγητό με τον Πάνο Μουζουράκη λίγο πριν την πρεμιέρα του Voice [pics]

Σε αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου βρέθηκε η Μαρία Σολωμού μαζί με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους. Ανάμεσά τους και οι συντελεστές της παράστασης “Οικογένεια Άνταμς” στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός αλλά και ο σύντροφός της, Πάνος Μουζουράκης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τον Πάνο να συνοδεύει την αγαπημένη του σε τέτοιες βραδιές. Παρόλο που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας για το “The Voice of Greece”. To talent show στο οποίο θα είναι κριτής ξεκινάει από αυτή την Τετάρτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.


Η παρέα γευμάτισε στο Mayor


Θέμις Μαρσέλλου, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρία Σολωμού


Μαρία Σολωμού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ευαγγελία Μουμούρη

Η νέα αυτή επαγγελματική εξέλιξη βάζει για λίγο στον πάγο τα σχέδια του αγαπημένου καλλιτέχνη για μετακόμισει στην Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι και η Μαρία δεν θα χρειαστεί να πάρει κάποια απόφαση αν και ήταν πολύ θετική στο ενδεχόμενο να τον ακολουθήσει.

“Θα έφευγα με τον Πάνο στην Αμερική αλλά αν υπάρχει προοπτική, όχι να ψάχνουμε σαν 25χρονα. Ο Πάνος θέλει να φύγει και να πάει αφού το θέλει. Αν υπάρξει κάποια προοπτική θα πήγαινα μαζί του”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μαρία μιλώντας στο “The 2Night Show” για την επιθυμία του συντρόφου της.


Πάνος Μουζουράκης

Προς το παρόν, το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνε την κοινή καθημερινοτητά του και να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Παράλληλα, ο Πάνος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Read More

And More