Μαριάννα Λάτση: Διασκέδασε στο ίδιο party με τον γιο της, Πάρη Κασιδόκωστα!

Η Μαριάννα Λάτση έχει μεγάλη λατρεία στα παιδιά της. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους σε κάθε τους βήμα και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αλλά όταν βρεθούν σε κάποιο κοσμικό event σίγουρα τα φωτογραφικά φλας πέφτουν πάνω τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης όπου η γνωστή επιχειρηματίας διασκέδασε στο ίδιο party με τον γιο της, Πάρη Κασιδόκωστα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης από όπου πέρασε όλη η κοσμική Αθήνα!

Ο Χάρης και ο Γιώργος Ντάβλας γιόρτασαν τα 10 χρόνια στον χώρο της διοργάνωσης event και μαμά και γιος έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά

Ο Πάρης, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στο εξωτερικό, βρίσκεται όλο και συχνότερα στην Ελλάδα μιας και τους τελευταίους μήνες διατηρεί δεσμό με την Τάμτα.


Ο Πάρης με τον φίλο του και συνεργάτη, Γιώργο Αρσενάκο

Η Μαριάννα Λάτση, που πρωταγωνιστεί στον επιχειρηματικό κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έκλεψε τράβηξε πάνω της την προσοχή των παρευρισκομένων με την κομψή της εμφάνιση.


Η κομψή Μαριάννα Λάτση

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More