Μαριάντα Πιερίδη: Το προσκλητήριο του γάμου της με τον Δημήτρη Κατριβέση και η πρόβα στο νυφικό μακιγιάζ! [pics]

Μία από τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους ετοιμάζονται να ζήσουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης. Το ζευγάρι θα ανέβει, σύντομα, τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτές τις μέρες φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο”, σημειώνουν στο προσκλητήριο του γάμου τους που έχει ήδη σταλεί στα αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν να είναι δίπλα τους.

Κουμπάρα τους θα είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα στιγμιότυπο από την πρόβα που έκανε στο νυφικό της μακιγιάζ με την βοήθεια της Λεάννας Μάρκογλου.

Όλο αυτό διάστημα το ζευγάρι ζει την ευχάριστη αγωνία των ετοιμασιών για το μυστήριο. Οι δυο τους δεν έχουν κρύψει μάλιστα και την επιθυμία τους να αποκτήσουν κι ένα παιδί. Ο γνωστός σεφ έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι καλός μπαμπάς αφού έχει την καλύτερη σχέση με τον γιο της Νικόλα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους έχει απαθανατίσει σε κάποια κοινή τους εξόρμηση και μοιάζει να είναι ήδη οικογένεια. Άλλωστε η Μαριάντα βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη.

Η ίδια είχε μιλήσει για τον σύντροφο της ζωής της και τη σχέση τους στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τότε, ήταν από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε και τον Δημήτρη να μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή για την αγαπημένη του.

Read More

And More