Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Με τα παιδιά στη Μύκονο! [pics]

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο τους νησί. Κάθε χρόνο φροντίζουν να περνούν μέρος των διακοπών τους εκεί ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια που η βάση της οικογένειας του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά είναι στο εξωτερικό. Το ζευγάρι επιστρέφει πάντα το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το κυκλαδίτικο νησί είναι κάθε φορά στις επιλογές του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που επέλεξαν να κάνουν, πριν από λίγα χρόνια, τη βάφτιση του γιου τους στον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα, μαζί με τα παιδιά τους, ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων πριν δύο εβδομάδες με αφορμή τον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Βρέθηκαν όμως και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ίδιο προορισμό. Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από τις εξορμήσεις τους στην παραλία στο πρώτο τους ταξίδι ενώ η γνωστή επιχειρηματίας φρόντισε να μοιραστεί και κάποια στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram από το τελευταίο. Δες εδώ!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” μαζί με το ζευγάρι και την μαμά της Μαριέττας, Αγλαΐα. Η περήφανη γιαγιά δεν άφησε στιγμή από την προσοχή της τα εγγόνια της τα οποία απόλαυσαν και θαλάσσια σπορ με τον μπαμπά τους.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More