Μαριέττα Χρουσαλά: Πώς περνά τα βράδια του καλοκαιριού της!

Μπορεί πριν από λίγο καιρό, η Μαριέττα Χρουσαλά απλά να αναπολούσε τις διακοπές της, αλλά έφτασε η στιγμή για νέες περιπέτειες και είναι τρισευτυχισμένη. Το καλοκαίρι το αγαπά πολύ και όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν σταματά να κάνει βουτιές στα ελληνικά νησιά και κυρίως στην αγαπημένη της Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της!

Το TLIFE την απαθανάτισε στις βραδινές εξορμήσεις της στα Ματογιάννια. Η Μαριέττα πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό δείχνοντας πολύ χαρούμενη!

Και μπορεί αυτή τη φορά να τη συναντήσαμε μόνη της αλλά η γνωστή επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας απόλαυσαν όμορφες στιγμές τόσο οι δυο τους όσο και με τα παιδιά τους.

Δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στη Μύκονο. Το διάσημο ζευγάρι, μάλιστα φαίνεται πως χαλάρωσε και πέρασε δεύτερο μήνα του μέλιτος στο νησί με τα παιχνίδια και… τα πειράγματα να μην έχουν τέλος.


Το ζευγάρι χάρηκε βόλτες στα σοκάκια του νησιού, έβγαλε φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τους διάσημους ανεμόμυλους της Μυκόνου και πέρασε πολλές ώρες στην παραλία. Με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα φαίνεται πως αποχαιρέτησε για φέτος το νησί η Μαριέττα.

Φωτογαρφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More