Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Νάτασας Παζαΐτη – Καραμανλή είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ακόμα και όταν ο σύζυγός της, Κώστας Καραμανλή ήταν πρωθυπουργός σπάνια θα την βλέπαμε σε κοσμικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό του γνωστού πολιτικού σε σημαντικές εκδηλώσεις ή στιγμές της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Βέβαια, η Νατάσα Παζαΐτη όταν αποφασίζει να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση κερδίζει πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Πριν από μερικές εβδομάδες την είχαμε δει στο πάρτι των παιδιών του Σάκη Ρουβά όπου βρέθηκε μαζί με τα δίδυμα παιδιά της που έχουν γίνει 12 ετών. Τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και την Κάτια Ζυγούλη συνάντησε ξανά σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Με κοσμικές παρουσίες, ανθρώπους από τον επιστημονικό, πολιτικό, αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο γιόρτασε τα 25 χρόνια έργου και προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Πρόεδρός του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Μητέρες άρρωστων παιδιών, εθελοντές και ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρούβας άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν όλα όσα έχουν ζήσει πλάι σε αυτά τα παιδιά που ακόμη και στα δύσκολα δεν χάνουν το χαμόγελό τους. Η εκδήλωση κατάφερε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, θάρρους, αγώνα, αλληλεγγύης και νίκης.

Η Νατάσα Παζαΐτη τίμησε με την παρουσία της τόσο την Μαριάννα Βαρδινογιάννη όσο και τους σκοπούς του ιδρύματος “Ελπίδα”. Η ίδια εξασκώντας τα τελευταίο χρόνια τον επάγγελμα της γιατρού γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο καθώς και οι οικογένειές τους.

Είναι μία από τις πιο καταρτισμένες γιατρούς – χειρουργούς στην Ελλάδα με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού.

Read More

And More